RANDEVU AL
RANDEVU AL
Yazar Begüm

Vücut Tipinize Göre Gelinlik Seçimi Nasıl Olmalı?

VÜCUT TİPİNE GÖRE GELİNLİK NASIL SEÇİLİR

Yıllarca hayalini kurduğunuz, hayatınızın en önemli gününde tüm bakışları üzerinize çekmek ve göz kamaştıran bir gelin olmak için altın kural vücut tipinize uygun gelinliği seçmektir. Nasıl bir vücut tipine sahip olduğunuzu, neleri gizleyip neleri ön plana çıkarmanız gerektiğini ve hangi model gelinliği seçerek kusursuzluğu yakalayabileceğinizi bu yazımızda sizler için düzenledik.

Elma Vücut Tipine Göre Gelinlik Seçimi


Vücut tipi elma olan kadınlar; geniş omuzlu, hafif bel kıvrımı, karın genişliğiyle eşit derecede basenler ve ince bacaklara sahiptirler. Eğer bu tarz vücut şekline sahipseniz V yakalı, derin dekolteli, A kesim model  gelinlikleri tercih etmeniz sizin için ideal olacaktır. Bisiklet, halter, kapalı yaka tarzı tasarımlardan kesinlikle uzak durmalısınız.



Kum Saati Vücut Tipine Göre Gelinlik Seçimi

Vücut tipi kum saati olan kadınlar; geniş omuz, kalça ve omuz genişliği orantılı ve ince bir bele sahiptirler. Eğer bu tarz kum saati vücut şekline sahipseniz balık model gelinlikler sizler için özel olarak tasarlanmış gibidir. Seçiminizi bu yönde yapmanız sizleri en mutlu gününüzde muhteşem bir görünüme kavuşturacaktır.



Armut Vücut Tipine Göre Gelinlik Seçimi

Armut şeklinde vücut tipine sahip olan kadınlar; ince omuzlara, ince bel ve geniş bir basen bölgesine sahiptirler. Armut tipine sahip gelinlerimiz ince bellerini öne çıkaracak ve basen bölgesini gizleyecek olan A kesim, prenses modellerden yana tercihlerini yapabilirler. Kalça ve omuz arasında orantı yakalanması için kayık yaka modelleri de deneyebilirsiniz.

Dikdörtgen Vücut Tipine Göre Gelinlik Seçimi

Dikdörtgen vücut tipinde omuz, kalça dengesi orantılı, uzun kol, bacak ve boyuna sahiptirler. Bel kıvrımları çok az olduğu için bu vücut tipine sahip gelinler tercihlerini düz kesimlerden yana kullanabilirler.

Gelinlik seçiminin ne kadar zor ve telaşlı olduğunu biliyoruz. Narin Moda olarak çeşitlendirdiğimiz, her vücut tipine uygun, modanın son trendlerine göre özenle tasarlanmış birbirinden şık gelinlik modelleri için sizleri mağazalarımıza bekliyoruz.

BRIDAL
DRESS
WEDDING DRESS