RANDEVU AL
RANDEVU AL
Yazar Begum

Düğünlerde Son Trend: Fotoğraf Kabinleri

Düğünlerde Son Trend: Fotoğraf Kabinleri

Klasik düğün gelenekleri artık yerini yepyeni trendlere bırakıyor.  Bunlardan en eğlencelilerinden biri ise photobooth, yani genellikle yurtdışında karşılaşacağınız klasik fotoğraf kabinleri...

Photobooth'ları kiralayan şirketler sayesinde çok da büyük bir bütçe ayırmadan eğlenceli fotoğraflar elde edebiliyorsunuz. Fotoğraf kabinlerinin önünde poz veren misafirleriniz görevlilerin yardımıyla dokunmatik ekranlar üzerinden farklı fonlar seçip, instagramdaki gibi filtreler de uygulayabiliyor.

Photoboothu kiraladığınız şirketten talep edeceğiniz, kostümler ve parti aksesuarlarıyla düğünün ilerleyen saatlerinde daha renkli zamanlar geçirebilirsiniz.

Misafirleriniz fotoğraf kabinleri sayesinde hem eğlenceli vakit geçirip, hem düğününüze ait muhteşem anıların çıktısını alabiliyorlar. Ayrıca özel gününüze ait oluşturduğunuz #hastag'leri ya da düğün tarihinizi ve isimlerinizi tüm fotoğraflara bastırmak da mümkün.

Dilerseniz bu çıktıları anı defterlerine iliştirip, üzerine notlar yazma imkanı da elde edebiliyorsunuz. Bu sayede en özel anlarınızı bir ömür boyu saklama ve anma imkanı buluyorsunuz.

Siz de müstakbel eşinizle fotoğraf kabinine girip, gelinlik modelinizniz ve şık damatlığıyla eğlenceli fotoğraflar çektirmeyi unutmayın.

BRIDAL
DRESS
WEDDING DRESS