RANDEVU AL
RANDEVU AL
Yazar NarinModa

Gelinlere düğün öncesi önerilerim;

Gelinlere düğün öncesi önerilerim

Gelinlik seçiminde bir kişi ya da en fazla iki kişi ile gitmenizi öneririm, bundan fazlası kafanızın karışmasına sebep olacaktır. Bu kişi anne, abla, kayınvalide, nişanlınız ya da zevkine önem verdiğiniz bir arkadaşınız olabilir.

 Ayrıca profesyonelce yönlendirecek danışmanlarımızdan fikir almanız daha sağlıklı gelinlik seçimi yapmanızı sağlayacaktır.

 Provalarınıza uzaktan geliyorsanız uçak vs. gibi vücudunuz dinlenip bir gün ara verdikten sonra gelmenizi tavsiye ederim aksi halde vücudunuzda ödem oluşabileceği için buda gelinlik provasında iyi sonuç vermeyecektir.

 Düğün günü sizinle ilgilenecek bir arkadaşınızı önceden organize ederseniz özellikle gelinliği giydirme aşamasında yanınızda olursa çok rahat edersiniz.

 O gün fotoğraf çekimlerinde gelinliğinizin eteğini ve duvağınız düzeltecek bir kişiye ihtiyacınız olacaktır.

 Düğünden öncesi 3 günü kendinize ayırın bol bol dinlenin, aç karnına maydanoz suyu gibi içecekler için.

 Veeeee güzel düşünün, ömür boyu unutamayacağınız güzel bir gün sizi bekliyor, sakın stres yapıp kendinizi ve yanınızdakileri üzmeyin. Her anınızın keyfini sonuna kadar mutlu bir gelin olarak çıkarın, çünkü çok özel bir gün yaşayacaksınız ömür boyu unutmayacağınız bir günün başlangıcındasınız geriye dönüp baktığınızda keşke demeyin hep mutlu anlarla dolu bir gün olsun çünkü HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK, inanın buna.

Ve biz!!!
  Firmamız gelinlik sektöründe alt yapısı ve işine olan saygısı gereği gerçekten ciddi bir çalışma temposuna sahip.
Müşterilerimizin taleplerini karşılayacak geniş imalat ve tasarımcı kadromuz sizi özel gününüzde Narin bir gelin olarak hazırlayacaktır.
Sizin mağazalarımızı ziyaret etmeniz mutlu gününüzün başlangıcı olacaktır.

Yazar: Yasemin Hanefi Arat

BRIDAL
DRESS
WEDDING DRESS